Вход

Потребител

ПаролаЗабравена парола?
Натиснете тук за нова.

Анкета за потребителите

Какви проблеми сте срещали при поръчка на стока от Интернет магазин:Трябва да влезете за да гласувате.

Стани наш приятел

AMG Computers on Facebook

RSS

Новини

Новини

Нови продукти

Добре дошли

AMG Computers част от Art Media Group е сред утвърдените компютърни фирми в България.

Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, нови и употребявани с гарантирано качество и произход.

За заявяване на гаранция моля посетете секция Онлайн модул

Идеите на Corning за интерактивен свят

 

Corning е фирма известна с производството си на стъкла за мобилни устройсва, и като такива споделиха своите виждания за бъдещето. Концепциите за бъдещето включват употребата на тъч технология в почти всеки аспект от ежедневието ни като изглежда новите стъкла Lotus, които Corning представи миналата есен, ще залегнат в бъдещото производство на компанията.

 

Клюки за новия преносим компютър от Alienware

Hardware

Очаква се ново попълнение в семейството на Alienware от DELL

Acer представи поредният NETTOP

Hardware

Acer завзе  през последните няколко години един доста значим пазарен дял, в сектора на преносимите компютри, така и на десктоп системите. Активно внедрява на пазара нови лаптопи ,суперпопулярните ултрабукове, като производителят не забравя и сегмента с компактните персонални компютри. Днес производителят представи нов неттоп от фирмената линия Revo, носещ името RL70.

Компанията Human RUNCORE представи нова линия SSD

RUNCORE  представи нова линия SSD-устройства от серията Pro-V MAX, те са базирани на контролера SandForce SF-2281, поддържащи SATA 6 Gb/s интерфейс.

Подписан договор с АСТА

 

България е подписала вчера договор за присъединяване към Международното търговско споразумение за борба с измамите (АСТА)

 

Очаквания от Intel Atom през 2012-2013 година

През 2012 година разработчиците на  Intel ще се съсредоточът върху производството на Atom процесори от 32 нанометровата ULV серия Satwell, които ще имат значително по-висока производителност от сегашните Атом представители.

Casio G-Shock Smartphone

Mobile

 

Casio представи един необичаен мобилен телефон,той е предназначен за хора водещи екстремен начин на живот.

 

Western Digital след наводнението в Тайланд

Новини

 

Гиганта Western Digital обяви, че възнамерява до септември месец тази година, да заработи на пълния си капацитет за производство на твърди дискове. През следващите месеци преоритет на компанията е възстановяването на две от своите фабрики. Но вероятно недостигът на магнитни носители ще продължи да съществува.

 

Samsung стартира производство на прозрачни екрани.

 

Южнокорейският производител  започна производство на прозрачни дисплеи, които компанията демонстрира на  изложението CES 2012 Лас Вегас.

 

Проект Fiona от Razer

Първият гейм таблет в света.

Sony представи вторият си смартфон Xperia S

Mobile

 

Sony в сътрудничество с оператора AT & T, представи на изложението CES 2012 в Лас Вегас вторият смартфон носещ името Xperia S

 

Страницата се зареди за 0.03 секунди
2,867,946 уникални посещения